Hvem ønsker ikke å ha medarbeidere som gjør en god jobb og som bruker sin positive energi til påvirke arbeidsmiljøet? Trigo kan være en god samarbeidspartner for din bedrift i arbeidet med å stimulere medarbeiderne til dette.

​Trigo har fokus på å skape økt trivsel: med arbeidet, med sine kollegaer og med seg selv. Vi prøver å nå alle for å påvirke det sosiale arbeidsmiljø og treffe spesifikt de som trenger mer oppfølging.

Mange har i dag en livsstil som gjør at de får dårlig helse som igjen resulterer i nedsatt arbeidsinnsats. Sykenærvær er et begrep som blir brukt, og bedrifter taper store inntekter på grunn av dette. Vi vet også at bedrifter gjennom ulike tiltak kan bedre prestasjonsevnen og skape økt tilhørighet hos sine medarbeidere. Dette vil igjen føre til at de gir litt ekstra. Se hvordan de ansatte kan bli mer produktive med trening på jobben.


Trigo har flere alternativer som kan inspirere og hjelpe medarbeidere til å gjøre de forandringene som ønskes. Vi er spesialister på å kombinere fysisk og mental trening. Vi har både gruppetreninger, individuelle treninger og flere aktiviteter som stimulerer trivsel og det sosiale miljøet .


Hva med å få ansatte til å trene effektivt i 30 min i forbindelse med lunsj, for så å komme tilbake på jobb med klart hode og ny energi? Eller lage en fellesøkt for en avdeling på slutten av arbeidsdagen/etter arbeidstid, så kan dere trene gruppeprosesser samtidig. Se hvilken effekt trening på jobben kan ha.

Kontakt oss via skjema under, via epost eller ring 55125455 så kan vi se på ulike løsninger for din bedrift.