Mer igjen for innsatsen


Vi i Trigo Fitness ønsker å hjelpe mennesker til å fungere bra og få det bedre med seg selv. Vi kan være en veileder og støtte for å gjøre forandringer og utvikling som skal til for at du lykkes med det. Vi tenker at første steget er å finne en retning, hvordan vil du ha det i livet. Deretter må jobben gjøres for å skape forandringer, noe som i de fleste tilfeller er utrolig krevende. Gjennom bevisstgjøring og trening kan vi hjelpe deg på veien. 

Hos oss kan du trene både fysisk og mentalt. Hvordan treningen legges opp er opp til deg, din retning og ditt ståsted. Felles for mange er at man føler at tiden ikke strekker til og at trening dermed blir nedprioritert. For noen passer det best å trene alene, andre trives best sammen med andre. Noen trenger behandling for å bli kvitt noen vondter, andre har mer vondt i viljen.  Oppgaven vår blir å tilpasse hjelpen til akkurat deg. Vi har som mål å gi deg mest mulig igjen for innsatsen du legger ned. 

Trigo Fitness innehar spisskompetanse på funksjonell trening, spesielt innen slyngetrening. Vi har lengst erfaring i Bergen i bruk av dette populære apparatet, og benytter slyngetrening til både behandling og trening. Dessuten reiser vi rundt i store deler av verden og underviser vi profesjonelle aktører innen slyngetrening.

Vi satser mye på å gi deg et godt tilbud, enten du trenger hjelp til å komme i gang eller har smerter du ønsker å bli kvitt. Er du topptrent eller mosjonist  så kan det også godt være at du vil ha utbytte av våre tilbud. Våre medarbeidere innehar god kompetanse til å hjelpe deg å få den utviklingen du vil ha.

Jonas Heggestad Hestetun

Fysioterapeut


Jonas er fysioterapeut og har sin utdannelse fra Høgskolen i Bergen. Jonas har erfaring fra nevrologisk og ortopedisk rehabilitering, samt behandling og trening av eldre. Han er også instruktør i gruppetreningstilbudet "Sterk og stødig" for seniorer. Han har i tillegg erfaring innen barnefysioterapi, alt i fra spedbarn til ungdomsalder. Jonas har en sterk interesse for muskel- og skjelettapparatet, særlig hofte, kne og skulder. Han driver med både gruppetrening og individuell behandling. I tillegg har Jonas gode personlige erfaringer fra trening og idrett, særlig fotball, etter flere år som aktiv fotballspiller norsk toppfotball.

Annen kompetanse: Nålebehandling, slyngetrening, triggerpunktbehandling, taping, tøying, massasje m.m.

"Eg legg vekt på ei aktiv tilnærming til pasientane mine. Eg har stor tru på at grundig vurdering og undersøking, etterfulgt av tilrettelagt og tilpassa trening/øvelsar samt vevsspesifikk behandling gjev gode resultat. Eg er opptatt av at ei endring i bevegelsesmønsteret og tankesett kan gi ei positiv endring i livskvalitet."

Telefon: 90895421

Mail: jonas@trigofitness.no

Frode Skjelvan

Fysioterapeut


Frode er daglig leder i Trigo. Frode er ut utdannet fysioterapeut og har etter mange år i faget opparbeidet seg mye kunnskap og erfaring som han tar med seg i både jobbsammenheng og privatliv. 

Frode har et stort engasjement innen idrett, blant annet 35 år som trener innen alt fra barneidrett til basistrener for Olympiatoppen Vest-Norge, fysioterapeut og medisinsk ansvarlig i SK Brann, styreleder i fotballklubb og lederposisjoner på nasjonalt nivå. For tiden er han engasjert i Fyllingen Bergen Fana IL håndball og Metis videregående toppidrett. 

De siste årene har han også involvert seg mer i den mentale verden og har et fokus på livskvalitet for seg selv og andre. "Jeg ønsker å bruke min kompetanse og livserfaring til å hjelpe andre til å bli mer fornøyd i livet."

Telefon: 91542138

Mail: frode@trigofitness.no


Randi Instefjord

Fysioterapeut med driftstilskudd

Jeg er utdannet fysioterapeut og har jobbet i privat praksis i snart 15 år. Jeg har kommunal driftsavtale og har derfor mulighet for å ta i mot pasienter med rett til full refusjon ved behandling.

Jeg har vært heldig å få jobbe med et bredt spekter av pasienter. I det daglige behandler jeg alle typer pasienter, både akutte skader og kronikere. Jeg har også fått gleden av å jobbe med idrettsutøvere på toppnivå, bl.a gjennom jobben jeg har hatt som fysioterapeut for landslaget i Orientering.

Jeg har en aktiv tilnærming til pasientene mine. Jeg har tro på at en grundig vurdering, etterfulgt av trening/øvelser samt vevsspesifikk behandling gir resultater. Jeg ønsker i stor grad at pasienten skal forstå mekanismene rundt smertene eller skadene og lære seg strategier for selv å ta gode valg for å fremme egen helse. Jeg mener at et målrettet, tidsavgrenset tilbud er en vesentlig faktor for å lykkes.

Telefon: 92458089

Mail: randiin@yahoo.com

Christoffer Løtvedt

Treningsinspirator og personlig trener


Christoffer er personlig trener, og han er flink til å motivere kundene sine. Han er alltid i godt humør og har glimt i øyet. Han har flere års erfaring som trener og gruppetreningsinstruktør fra Sats. Han har en bachelor i idrett fra universitet i Nordland og han har videre tatt personlig trener - utdannelse og kostholdsrådgivning. Christoffer har en variert treningsbakgrunn med blant annet fotball og langrenn. De siste årene har det blitt mer styrketrening og ulike løpskonkurranser.

Christoffer er spesielt dyktig til å veilede kunder til varig livsstilsendring, vektnedgang, økt velvære og bedre helse. Han er også et godt valg om målene er knyttet til prestasjonsøkning, eller rehabilitering.

”Jeg er opptatt av at trening med meg skal være lærerikt, effektivt og lystbetont”

Telefon: 48044578

Mail: christoffer@trigofitness.no

Anders Martin Hansen


Personlig trener og muskelterapeut

Anders er utdannet Muskelterapeut og personlig trener. I tillegg har han fagbrev som kokk.

Han er lidenskaplig opptatt av helse i vid forstand og  ønsker å  å formidle aktiviteter, kosthold, muskelterapi og mental trening i kombinasjon for at hans kunder/pasienter skal få økt livskvalitet.

Link til booking:

https://www.atlet.me/book-online