God oppfølging og tilpasset behandling

Fysioterapi

Av fysioterapeutene i Trigo får du en grundig anamnese og klinisk undersøkelse som danner grunnlag for behandlingen, ofte fysisk trening kombinert med effektiv passiv behandling. Våre fysioterapeuter har god kompetanse og de beste forutsetninger for å hjelpe deg som har idrettsskader, rygg- og nakkeplager eller andre belastningslidelser i muskler og ledd.

Dersom du ønsker hjelp til trening over tid så leser du om personlig trening her. 

Vi har fysioterapeuter med og uten driftstilskudd. Dersom du ønsker å komme hurtig i gang med behandling så bestiller du time ved å trykke på "Book time"-knappen under. Dersom du ønsker å benytte støtteordning fra Helfo så kontakter du Randi Instefjord direkte på telefon 924 58 089.HELSEFORSIKRING

Har du behandlingsforsikring kan fysioterapeutene i Trigo tilby deg rask og effektiv behandling!

Helseforsikring privat eller via bedrift

Du kan få dekket hele eller deler av behandlingen din hos oss gjennom din helseforsikring. Helseforsikringen gir rask tilgang på behandling slik at du unngår å å bli stående i helsekøen. Trigo har et godt samarbeid med aktørene som leverer denne type forsikring og du kan derfor benytte din helseforsikring hos oss.

Vi fakturerer ditt forsikringsselskap direkte i de tilfellene hvor vi har mottatt saksnummer og betalingsgaranti. Slik slipper du å tenke på betaling og heller kan fokusere på å kommer raskere tilbake med et varig godt resultat.

Vi har samarbeid med bl.a.

 
 

Behandling gjennom din lisensforsikring

Som idrettsutøver kan du få dekket hele eller deler av din behandling gjennom din lisensforsikring. Trigo har fysioterapeut tilknyttet Idrettens Helsesenter sitt behandlingsnettverk og kan derfor tilby rask tilgang til undersøkelse og behandling.

For å melde skade og oversikt over forsikringsvilkår se Idrettens Helsesenter sine hjemmesider, www.idrettshelse.no.

Ring eller skriv til oss dersom du er i tvil om hvordan du går frem, eller om din forsikring dekker behandling hos oss. Vi hjelper deg gjerne.


Massasje

Dersom du kjenner deg stiv, sliten eller har småvondter kan massasje være et godt alternativ. Vi tilbyr 

Klassisk massasje reduserer smerter, stress og spenninger og har stor innvirkning på både kropp og sinn. Faktisk er det slik at mange ser på den avslappende følelsen massasje gir som en behandling i seg selv.

Muskelterapi som tar utgangspunkt i en dyp klassisk massasje, med vektlegging på triggerpunktbehandling og muskeltøying. Det jobbes med å løse opp spenninger i musklaturen som forårsaker smerter i feks rygg, skuldre, nakke, hofter og knær.

Sportsmassasje er en spesifikk dyp massasje for deg som trener. Behandlingen hjelper for restitusjon etter trening og bearbeider belastninger slik at du blir klar til å prestere igjen.


VI BENYTTER OSS AV ULIKE BEHANDLINGSTILTAK OG TILPASSER ALLTID BEHANDLINGEN ETTER DINE BEHOV, ALDER OG DIAGNOSE, UANSETT OM PLAGENE ER AKUTTE ELLER LANGVARIGE.


Vi tilbyr fysioterapi og muskelterapi/massasje både på Kronstad og Kokstad. 

 

eller kontakt oss via skjema