Fitness og Beauty kan være det samme. Å være fit og sunn vil automatisk få deg til å se bedre ut. Hvem er sunn i å skape et sunt ute. Trening gjennom trening kan hjelpe deg med å opprettholde en sunn vekt og øke muskeltonen.

Ekte skjønnhet kommer innenifra

Utseendet vårt gjenspeiler den totale mengden av hvem vi er og hvordan vi lever, og det beste vi kan gjøre i livet er å gjøre det beste ut av det naturen har gitt oss, uten grunn, unnskyldning eller late. Hvis vi prøver å leve annet, finner vi oss selv opp på scenen med andre skuespillere og store pretender-skuespillerinner uten ekte venner, uten ekte elskere, uten reelle forhold. Selv om vi innser at det er noe som “naturlig skjønnhet”, som overgår alle kulturelle og historiske standarder i en viss forstand, er det også “relative” standarder for skjønnhet.

Vi vet alle om mote, stil og smykker som er “i” en sesong og “kommer ut den neste.” Dette inkluderer kosmetikk, hårstiler, klær og til og med vekt og størrelse. Denne standarden kan variere fra land til land, år til år, eller til og med forskjellige aldersgrupper i samme land og år.

Hva er ekte skjønnhet?

Poenget er å endre kulturelle standarder – og vi kan velge å følge eller ignorere dem – fordi å dyrke naturlig skjønnhet ikke er avhengig av mote.

For å komme sammen harmonisk, enten det er på dating, frieri eller ekteskap, må menn og kvinner komme forbi fysisk utseende og inn i de viktigere egenskapene som former menneskelige forhold, som vennlighet, vennskap og områder av gjensidig interesse. Det er slikt som en vakker personlighet. Det er skjønnhet i måten en person tenker. En holdning eller smil kan være vakker. Kjærlighet er absolutt vakker, og alt livet er vakkert når vi er forelsket.
En person er veldig vakker når han er sunn. Hver sykdom eller sykdom påvirker alle deler av kroppen, noen ganger i mange år før symptomene er manifestert. Hvis kroppen og sinnet ikke er sunt, kan man ikke føle seg eller være virkelig attraktiv. God helse bringer lys på huden, ringer for lyd, øyet blinker og fjærer til et trinn som ingen skjønnhetsskoler kan lære.