Hit Fitness er en voksende kondisjonstrend i USA. Hit Fitness, eller kondisjonstrening med høy intensitet, er et treningssystem bygd rundt en unik kombinasjon av vitenskap og idrett.

HIT Fitness i Spokane Valley, WA-området er en voksende trend

Hit Fitness, eller trening med høy intensitet, er et treningssystem bygd rundt en unik kombinasjon av vitenskap og idrett.

Hva skal jeg virkelig gjøre med HIT fitness?

Hit Fitness kombinerer en unik kombinasjon av karakteristisk kondisjon sammen med sportselementer, som fekting eller Kenpo-trening.

Noen av aktivitetene som er inkludert i hiten Fitness inkluderer:

  • Gjerde
  •  Kenpo
  • Selvforsvar
  • Personlig fitness
  • Andre sportsaktiviteter

Hvilken aktivitet du deltar i, avhenger av hvilken type treff Fitness Spokane-programmet du blir med på.

Ulike instruktører fra hit Fitness-måten har forskjellige metoder. Uansett hvilken metode din trener bruker for å lære deg kondisjonstreff, vil du oppleve unike treningsteknikker som vil være til fordel for kroppen din mer enn tradisjonelle kondisjonsplaner kan oppnå.

Hit Fitness sportsbegivenheter

Å delta i sportsbegivenheter i hit-programmet Fitness er en stor del av treningen din. Denne sportsbegivenheten vil ikke bare hjelpe deg med å nå dine treningsmål i et raskere tempo, men noen idretter kan brukes senere, selv etter at du har fullført treningsmålene dine.

Høres morsomt ut. Hva konsentrerte Fitness Spokane seg om? Vel, hit-programmet er et ganske uvanlig treningssystem. Hit Fitness-programmet fokuserer på følgende aspekter av verdens kondisjon:

Anaerob terskelbalanse for kroppssammensetningens styrke på VO2 max (maksimalt oksygenforbruk)

Nå anaerob kondisjonsgrense

Anaerob terskel er ideell for de som trenger en ekstra kort spenning i livet. På den annen side vil Anaerobic Threshold ikke være ideell for langløpere.

Press Fitness Balance

En annen viktig del av veien for å treffe Fitness er aspektet av balanse. Flertallet av mennesker som deltar i treningsplanen som ble truffet av Fitness, er idrettsutøvere. Disse menneskene trenger en stor mengde smidighet og balanse for å lykkes med det de gjør best. Ved å ha en god balanse, kan du til og med øke effektiviteten til Spokane-øvelsene dine.

Treffer kroppens kondisjonskomposisjon

Treffet Fitness Spokane-systemet legger stor vekt på aspekter ved kroppssammensetning, fordi det er veldig viktig å balansere prosentandelen av bein, fett og muskelmasse i kroppen.

Kraften i fitness treffer

Hit Fitness fungerer med generell kroppsstyrke. Siden Spokane-treffet Fitnessøvelser dreier seg om sportsaktiviteter, er det viktig å ha styrke, fordi det vil gi deg muligheten til å presse kroppen din til neste nivå.

Hit Fitness VO2 maks

Hva er VO2 maks? I utgangspunktet er VO2 max en annen betydning for den maksimale mengden oksygenforbruk. Det spiller en veldig viktig rolle i treffet Fitness da VO2 max direkte bestemmer hvor fysisk det passer deg. Alle har en annen VO2 maks. Max kan legges inn gjennom tid gjennom treffen Fitness Spokane WA-praksis.

Så er Hit Fitness riktig for deg? Spokane hit Fitness er ikke riktig for alle. Hvis du er atletisk, bør du tydelig vurdere treffsporten hvordan du trener. Hvis du er interessert i å komme i gang med en treningsplan for en hit, bør du snakke med din lokale kondisjonstrener i dag for å se om programmet blir tilbudt.