Hvis du for øyeblikket er overvektig, og dette ser ut til å være det hyppigere tilfellet at det ikke er med Storbritannia, som et fett land på planeten nå, er online Fitness Training-programmerere det beste alternativet for deg i begynnelsen av reisen din for helse og fitness. Over tid vil du imidlertid bli involvert i virkelige aktiviteter som tester kroppen din mer enn noe treningsprogram kan.

Syv styrkeøvelser alle gravide burde gjøre

Folk som går regelmessig, vil føle smerte to ganger etter å ha spilt for å samle noen basketballspill hvis de ikke spiller basketball ofte. Hvordan er dette mulig? Basketball går først og fremst, så hvorfor er det annerledes enn å jogge? Det er mange grunner til at denne smerten vil oppstå:

1-jogging fungerer rett, det er alt. I basketball må du være i stand til å stoppe på en krone, endre retning i nanosekunder og tvinge lemmene til å rotere og bøye på un-naturlige steder
Profesjonell

2-basketball har blitt en kontaktsport, selv om puris er uenig. Dere har gutter fra kroppen og ned som kan opprettholde sin posisjon når de rebounder i basketball.

3 – Konstant hopping på en nådeløs overflate som betong vil skape smerter
Og det er bare basketball, sport og andre aktiviteter der ute? Treningsprogrammer som er laget for kroppen din, er i stand til å spille alle idretter, og det er derfor jeg føler sterkt at folk passer på å velge programmer som du føler gjør det mer behagelig for dem, i stedet for å velge de første programmerte øvelsene som kommer via internett.

Hvis du velger et program som presser ham for hardt, for raskt, risikerer du å bli utbrent og forlate programmet helt eller bli skadet.
En skade er en dødsdom for å prøve å gjenopprette deres helse og fysiske tilstand. Mennesker som er overvektige, ni ganger av ti, er overvektige av en grunn. Foreløpig ikke utviklet evnen til å spise kroppslig og trene regelmessig, og skader kan og har avsporet mange mennesker med gode intensjoner.

Å jobbe hardt på kroppen din i den første delen av programmet ditt kan fungere for deg eller mot deg bokstavelig talt 50/50. Fra min erfaring, de som har vært idrettsutøvere eller har form på et tidspunkt i livet og falt under ustabile omstendigheter, pleier de å svare bedre på ekstremtrening i et program.

Treningsprogram

Online har flere fordeler og kanskje enda mer når du velger en for deg. Den første fordelen er å ikke måtte betale mye penger en personlig trener for å lære ting som kanskje eller ikke er i din beste interesse.

Jeg er også kjent for mange personlige trenere, og det angår meg hvor mye informasjon de vet er utdatert eller bare rent anekdotisk.

Når du er fra en coach, enten på nettet eller i den virkelige verden, vil du vite at det de lærer og tror støttes av en slags vitenskapelig informasjon. Betyr det nå sann vitenskap? Ikke i det hele tatt, forskere er oftere at de er gode, men de arbeider i det minste ut fakta som er tilgjengelige til feil tid. Vil ikke at noen som gir deg et program som de føler vil fungere for deg – det er ikke bra.

En annen fordel er trener eller program tilgjengelig for deg uansett hvor du er. Med smarte telefoner og iPads, nettbøker og bærbare datamaskiner er nettverket nå tilgjengelig for mange mennesker, og i løpet av de neste ti årene vil nettverket være tilgjengelig for alle. Vent til du ser treneren på treningsstudioet og ikke jobber på flere dager hvis du er borte fra hjemmet, når du kan komme på enheten din online og installere den i programmet ditt?

Én fordel kan læres rasktsin egen inntekt. Når du er sammen med en ekte person, betaler du for timen for det som bokstavelig talt klemmer inn så godt som mulig. Dette er ikke den beste måten å lære hvis du spør meg.